Rennet 19. desember er flytta til Hornindal

Har i dag mottatt epost fra Volda, der de skriver at rennet pga snømangel er flytta til Hornindal. Rennet blir arrangert som sprint med tilleggstid. Også dette pga snøforholda. Tilleggstid blir 15 sekund for 16 år og yngre, og 30 sekund for 17 år og eldre.

Innskyting 10.30 – 12.30

Rennstart kl 13.00

Dette er et dugnadsrenn. Vi er bedt om å stille med fire funksjonærer på standplass. Liste over hvem som skal ha denne oppgaven, ansvarlige for innskyting og startnummer blir lagt ut i løpet av kort tid.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s