Invitasjon til Vestlandsmesterskapet

Vi har fått invitasjon til Vestlandsmesterskapet på Voss 16. og 17. januar.

Innbyding Vestlandsmesterskap 2016

Har mottatt bekreftelse for overnatting på Voss Vandrerheim 15.- 17. januar. Vi vil få fellesregning for oppholdet der. Styret har ennå ikke tatt stilling til om klubben vil dekke hele eller deler av overnattingsutgiftene. Evt. regning for oppholdet vil i så fall bli sendt ut til hver enkelt løper/ familie i etterkant. Overnattingen er inkl. frokost. Det er mulig å få kjøpt matpakker for kr. 50,- pr. pers. Det finnes ikke restaurant hvor en kan kjøpe middag på vandrerheimen. Men vi har fått tilbud om å bestille felles middag til alle lørdag kveld. Dette er bestilt. Om noen ikke ønsker dette, vennligst gi beskjed snarest til May Kristin.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s