Kvalfossprinten 2016

Her er hele gjengen fra Stårheim samla i Holmenkollen. Ei flott helg med mange gode prestasjoner, og ikke minst hadde vi det veldig kjekt sammen.

Kvalfossprinten

Lasse og Bendik gjorde sine saker godt. I skiskyting må en lykkes både i løypa og på standplass i sammen renn. Det klarte disse to guttene denne helga. 3. plass til Bendik på sprinten på lørdag og 2. plass til Lasse på normaldistansen søndag. Kasper ble nr 11 og Ingrid H. nr 12 på søndag. Ser en nøyere på resultatlistene, ser en at flere hadde gode skyteserier og gikk fort i sporet, men lykkes dessverre ikke med begge deler i samme renn. For flere resultater se: http://www.kvalfoss-sprinten.no/ eller http://www.eqtiming.no

Lasse og Bendik Kvalfossprinten

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s