Aktivitetsdag

Stårheim skiskyting og Haugen langrenn arrangerte aktivitetsdag på Harpefossen onsdag 16. mars. Mellom 50 og 60 små og store deltok, og så ut til å kose seg med aktiviteter og mat i denne fine kvelden. Interessen for å prøve seg på skiskyting var stor. Kanskje er det en VM effekt? Og når stryningene klare det, skal en ikke se bort fra at det kan finnes en verdensmester blant de som fikk prøve seg for første gang på aktivitetsdagen. I tillegg til skyting var det ulike former for skileik som sto på programmet.

Foto: Svein Ove Espe

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s