Takk til 2 flotte løpere

 

Maria og Sivert har gitt beskjed om at de avslutter sine aktive skiskytterkarrierer. Begge har deltatt siden de var barn. Å satse videre som junior krever mye tid til trening og konkurranser. Om vi har forstått det riktig ønsker de begge nå å prioritere utdanning og andre ting fremfor skiskyting. Vi håper allikevel å se de på Harpefossen og i skiskyttermiljøet innimellom. De har begge vært gode forbilder for de yngre løperne, og bidratt positivt i miljøet på alle måter.

Hva som har vært høydepunkt i karrierene deres vet de nok best selv. Men jeg vil tro Marias deltagelse på laget som tok gull i stafetten på hovedlandsrennet i 2015 og 4. plass i Young Star kommer høyt på lista. Sivert var med på laget som fikk bronse i hovedlandsrennet i 2015. Han fikk og en 7. plass på normaldistansen i samme renn. All grunn til å være stolte. Det er i alle fall vi som er så heldige å få være i samme klubb, og å få kjenne disse to flotte ungdommene.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s