Rulleskifestival på Ullsheim

Markane arrangerer rulleskifestival 10. og 11. september. Påmeldingsfrist er 5. september. De som ønsker å være med på Stårheim sin felles påmelding, må gi beskjed til May Kristin innen søndag 4. september. Tlf 90117856 el. mayks@online.no

Husk alle over 13 år må ha lisens. Det er ny sesong nå, så den som var betalt forrige sesong gjelder ikke lenger. Jeg må ha beskjed om den ikke er betalt, slik at jeg kan bestille engangslisens. Om noen har fått brikke siden forrige sesong, må jeg ha brikkenr sammen med påmeldingen.

Invitasjonen finner du her: Rulleskifestival 10. – 11. sept

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s