Skiskyttartreffen 2016

I år er det Hardbagg som står som arrangør av skiskyttartreffen. Arrangementet blir helga 1. og 2. oktober, og er for alle som er født 2001-06.

Påmeldingsfrist er satt til 12. september for klubbene. I invitasjonen er det laget en tabell der de ber om følgende opplysninger, navn, fødselsår, jakke/ genser str, evt allergi og om en skyter på stor blink (nybegynner) eller liten blink. Det skal arrangeres skogsløp, og de som ønsker å delta må melde seg på dette sammen med påmeldingen til treffet. Ber om at alle fra Stårheim som ønsker å delta sender opplysningene ovenfor til May Kristin (90117856 el. mayks@online.no)  innen 11. september. Pris for deltakelse er kr 400,- Det betales av hver enkelt ved oppmøte.

Invitasjonen finner du her: Skiskyttartreffen 2016

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s