Lagleder og ansvar for innskyting/ standplass

Her finner dere liste med oversikt over lagleder og ansvar for innskyting/ standplass på renna sesongen 2017/18. Som dere ser er det trenerne og de foreldra som har mest erfaring med innskyting som er satt opp på den oppgaven, mens laglederansvaret er fordelt mellom de andre familiene. Har laga ei liste med det en skal huske å ta med og hva en har ansvar for under rennet. Ta kontakt med May Kristin om dere har spørsmål. terminliste med lagleder og innskytingsansvar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s